Bryan Nickson

Hari ni aku malas na tulis pepanjang dalam blog ni.. Walau bagaimanapun jua, aku na tulis panjang2 sebab da lama ta update blog nih.. Buat pertama kalinya aku na berhenti cakap sal korea.. Hari ini aku na cakap pasal sukan pulak.. Hehehe.. Aku na citer sal sukan Asia kat Guangzhou tuu.. Aku minat diving a.k.a terjun papan anjal dan banyak lagila nama.. Tapi orang biasa panggil terjun jerrr (pengulas sukan yang panggil acara terjun..) Aku minat sukan ni sejak aku umur 9 or 10 tahun la.. Dah hampir 5 tahun aku kenal sukan ni (sedeh nyer laa) Aku start kenal sukan ni pun melalui tv la.. Waktu tu, aku nampak Bryan Nickson Lomas tengah bertanding kat satu acara sukan kat dalam tv.. Terus aku suka kat dye.. Sebab utama aku suka kat dye adalah kerana dye

Comel.. Hihihi,, (otak sengal!)

Lepastu, aku kerap tengok dye, aku makin minat la pulak dengan sukan niehh.. Setiap kali dye bertanding mesti aku tengok punyer (kalo tv siarkanlah..) Start dari itu jugak lah aku ta tau ramai diver negara kita, seperti, Leong Mun Yee, Elizabeth Jimie, Pandalela Rinong dan ramai jugak lagi..

Dan sejak itulah,

Aku teringin sangat nak join sukan neh, I mean.., Nak ceburi (cehh, ceburi!) sukan nieh.. Tapi satu jerr masalah..

Aku takut na berenang and aku takut na menyelam..

Kalo setakat na mandi kat kolam , duduk di tepian bermain- main air, tu boleh laa.. Tapi kalo air melepasi kepala aku, memang sah lah aku rasa na menangis! (Ingat lagi kejadian kat Gambang Waterpark ==’) Tapi aku teringin sangat na join sukan neh.. Aku pernah menyatakan hasrat ku ini kat mak aku, tapi sayang, mak aku gelakkan aku.. Sebab dye tau anak dara dye neh takut berenang.. HANCUR PUNAH HATI aku.. T_T Hancur jugakla harapan aku na jumpa ngan Bryan..Ngee,, Tapi masih ta mematahkan semangat aku untuk terus meminati sukan ini sampai bila..

Malah, sejak itu jugaklah,

Aku rasa sukan nieh cool sangat! Korang tengok Bryan terjun macam mana?? Tengok? Huiiish! Bapak giler kemahh bhai! (Sorry, aisyah tiru ayat awak) Hebat giler! Memang kalo aku jadi juri, aku bagi 10 points out of 10 la.. Memang bagi aku, Bryan yang terbaekkk! Memang hebat gilerrhh la dye terjun.. (Ok, sudahh!) *Aku dah lari dari point utama nehh!*

Oh, Sebenarnya dalam post kali nie aku na congratulate Bryan sebab dah menang beberapa pingat perak dan gangsa dalam acara diving kat Guangzhou baru2 ini.. Oppa yaa~~! You’re Jjang! Fighting Oppa ya~!

p/s : Bryan yaa~ You Jjang

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Anonymous said...

Lol hahaha... Sama lah

Bryan Nickson said...

terima kasih kerana menyokong sukan terjun

Post a Comment